Europa ontdekken via de waterwegen en charme van Tilburg

Ontdek hoe Tilburg als stad een goed beeld weergeeft van het hele continent Europa en doe dit op een unieke manier door middel via het water, dat onlosmakelijk met deze Brabantse studentenstad verbonden is. Laat je betoveren door de charme van deze bruisende stad en geniet van alles wat Tilburg te bieden heeft. Van culinaire hoogstandjes tot magische sfeer, Tilburg heeft het allemaal!

Tilburg per rondvaart bewonderen

Stap aan boord van een rondvaartboot en ontdek Europa met behulp van Tilburg vanaf het water. Vaar langs historische gebouwen, moderne architectuur en groene parken. Bewonder de stad vanuit een ander perspectief en laat je verrassen door de schoonheid die Tilburg te bieden heeft. Op guidetoeurope.com kun je diverse excursies en accommodaties in deze fascineren stad in Noord-Brabant boeken.

Geniet van de charme van Tilburg

Wandel door de gezellige straatjes van Tilburg en laat je betoveren door de charme van deze stad. Ontdek leuke boetiekjes, gezellige cafés en levendige pleinen. Tilburg ademt een sfeer van gezelligheid en gastvrijheid uit, waardoor je je direct thuis zult voelen.

De 5 hoogtepunten van Tilburg

Er zijn in en rond Tilburg meer dan genoeg dingen te beleven voor allerlei doelgroepen. Zo kun je in de Efteling genieten van alles wat een goed dagje uit te bieden moet hebben. Dit wereldberoemde pretpark is niet ver bij de stad vandaan en een attractie die je minstens een keer bezocht moet hebben. Daarnaast is de Plushaven een levendige en gezellige haven in het centrum van Tilburg, waar je kunt genieten van restaurants, bars en boottochten. Het is een goede plaats voor een avondje en om vrienden te ontmoeten of nieuwe vrienden te maken. Ook een bezoekje aan het Textielmuseum mag niet in je reisplan ontbreken. Tilburg heeft een zeer rijke historie op het gebied van textiel en dit museum biedt een fascinerend en uniek inkijkje in de textielindustrie van de stad. Wil je liever wat meer rust? Dan ligt Natuurpark Loonse en Drunense Duinen lekker dicht in de buurt. Wil je juist helemaal geen rust maar het tegenovergestelde? Bezoek dan de Tilburgse kermis, het grootste evenement van de stad!

Verdwaal in de magische sfeer van Tilburg

In de avond komt Tilburg pas echt tot leven. De stad verandert in een magische plek vol lichtjes en gezelligheid. Wandel door de verlichte straten, geniet van live muziek op straat en laat je betoveren door de sfeer. Tilburg heeft een unieke magie die je nergens anders zult vinden.